Sikker Drift Ltd / NuLife NUF

Forretninger
Home
Helse / Health
Technical business (Eng.)
Forretninger
Contact Us

Velkommen til vår hjemmeside"

Vårt varesortiment og forretningsmulighet (vår egen og kanskje din) er konsentrert omkring en av verdens mestselgende og økonomisk solide selskap.

Vår internasjonale forretning has base i Norge hvor vi er registrert som NuLife nuf.

NuLife = Nutritional Life (næringsrikt liv). Med slike tiltak (bruk av våre produkter) får man "Sikker Drift" av egen kropp.

nuf=Norsk avdeling av utenlandsselskap.

Slå deg sammen med oss som en distributør av disse flotte produktene. Forregtningen kan drives i de fleste land verden over. Forretningsprinsippet baserer seg på direktesalg, men i motsetning til mange tilsvarende selskap, er det salg av varer som er det man tjener penger på, ikke pyramidelingnende løsninger med høye innmedlingsgebyr. Selskapet som vi samarbeider med følger regelverket til Direktesalgsforbundet og er medlem der.

Kosttilskudd og hudpleie.
Besøk vår forretningsside hos vår leverandør.  Gi kropen din næring fra utsiden med hudpleieproduktene og fra innsiden med kosttilskuddsproduktene.
 
En av hudpleie systemene til selskapet ble behørlig omtalt i Norsk Ukeblad nr. 8. 2007.  Hvis du ikke fikk det med deg, så ta kontakt og vi kan fortelle mer.  Kanskje du vil ha en gratis prøvebehandling?

Besøk hudpleieavdelingen her

Besøk kosttilskuddsdivisjonen her.

Kontakt oss for nærmere informasjon om alle sider ved selskapet. 

Selskapet har et formål om å være en kraft for det gode.  I dette ligger et spesiellt matvareprogram der man samarbeider med FN's World Food Programme og "Feed the Children".  Man leverer ikke bare mat, men et produkt som også tilfører vitaminer og mineraler i en mengde som redder barn.  Mange matvareløsninger til sultende mennesker bidrar til at de dør med fulle mager, ikke vårt program!
 

Mer om matpakkeprogrammet her.

Water technology
Let us help you utilise the benefits of Grander water technology.
Anywhere water is used, Grander technology will most likely give you an advantage.  The only technology with a satisfaction guarantee.

Grander technology, Norway

Grander international

Enter content here

NuLife NUF, Haukelikroken 6, 1415 Oppegård, Norway     org. nr. NO 988 395 927 mva
Norwegian dept. of Sikker Drift Ltd, Cardiff, UK       UK 54 88 025