Sikker Drift Ltd / NuLife NUF

Pharmanex informasjon

Home
Waste to Energy
Thermal hydrolysis
Links to our projects
About Us + CV
Contact Us

Litt informasjon om antioksydanter og en unik mulighet til å måle disse i kroppen.

 

Vårt firma er et av flere representanter for NuSkin Enterprises (Registrert på NYSE). En av divisjonene til NuSkin, Pharmanex,  ble stiftet i 1994 av tidligere forskere innen legemiddelindustrien.  Disse ønsket å bruke sin kunnskap til å framstille naturlige produkter av høy kvalitet, med urtevitenskap fra Kina som et fundament og der fremstillingen skulle sikres ved bruk av vestlig vitenskap.

 

Pharmanex er nå blant de ledende i verden innen kosttilskudd.  Følgende vesentlig momenter taler for selskapets seriøsitet:

 

  • Over 125 doktorgradsforskere som er ansatt i selskapet og samarbeid med over 150 vitenskapsmenn verden over. 
  • Mange internasjonalt anerkjente vitenskapsmenn er tilknyttet selskapets vitenskapelige råd.  Listen taler for seg selv.  Følg linken.
  • 6S kvalitetssikringssystem på alle produkter.
  • En av hovedsponsorene ved OL i Salt Lake City.
  • Sponsor US Olympic Team for Atlanta 1996, Sydney 2000 – Salt Lake 2002 og Athen 2004.
  • Sponsor av US Ski and Snowboard Team og US Olympic Team.
  • Leverandør til “The French National Olympic and Sports Committee” for   Sydney-OL.

 

Selskapet har utviklet og patentert et lasersystem for måling av karotenoidnivået i kroppen, Pharmanex BioPhotonic scanner.  Systemet er en videreutvikling av et system som ble utviklet ved Universitetet i Utah for måling av antioksydanter i netthinnen i forbindelse med en vanlig øyesykdom som finnes hos eldre mennesker.  Det nye systemet foretar en måling i huden, i håndflaten og tar bare 3  minutter.

 

Systemet gir en måling av karotenoidnivået.  Dersom man foretar en endring av livsstil, enten i kosthold og/eller tilskudd av vitaminer/mineraler, treningsintensitet etc., vil man etter ca. 2-3 måneder kunne dokumentere en endring av karotenoidnivået i kroppen.  På denne måten får man dokumentert om den endringen man har foretatt har gitt effekt.  Dette kan være et nyttig verktøy da man vanligvis ikke kjenner (føler) en endring i kroppen ved mindre justeringer.

 

Ved hjelp av dette systemet, kan Pharmanex gi en ”pengene tilbake garanti” ved bruk av selskapets multivitamintilskudd, Lifepak Super A, i tre mnd.  Hvis karotenoid-scoren ikke har økt ved 2. måling, etter 3 måneders bruk av produktet, får kunden pengene tilbake. Fokus på anitoksydantforsvar er hovedfokus i denne sammenheng.

 

Flere kliniske studier kan fremlegges på forespørsel.

 

Forskningsarbeidet til Pharmanex blir lagt merke til verden over.  Den anerkjente Dr. Carsten Smith (Tyskland), som er en av ressurspersonene i Pharmanex, ble nylig invitert til UiO v/ Dr. Rune Blomhoff og hadde samtaler med ham og hans forskerstab.

 

I løpet av året har Pharmanex fått flere viktig anerkjennelser.  Nevnes kan bl.a.:

 

Linken til Pharmanex’ nyhetsarkiv viser ovennevnte og mye, mye mer.1

bjornba2@yahoo.no

NuLife NUF, Haukelikroken 6, 1415 Oppegård, Norway     org. nr. NO 988 395 927 mva
Norwegian dept. of Sikker Drift Ltd, Cardiff, UK       UK 54 88 025