Sikker Drift Ltd / NuLife NUF

Pharmanex informasjon

Home
Helse / Health
Technical business (Eng.)
Forretninger
Contact Us

Litt informasjon om antioksydanter og en unik mulighet til å måle disse i kroppen.

 

Vårt firma er et av flere representanter for NuSkin Enterprises (Registrert på NYSE). En av divisjonene til NuSkin, Pharmanex,  ble stiftet i 1994 av tidligere forskere innen legemiddelindustrien.  Disse ønsket å bruke sin kunnskap til å framstille naturlige produkter av høy kvalitet, med urtevitenskap fra Kina som et fundament og der fremstillingen skulle sikres ved bruk av vestlig vitenskap.

 

Pharmanex er nå blant de ledende i verden innen kosttilskudd.  Følgende vesentlig momenter taler for selskapets seriøsitet:

 

  • Over 125 doktorgradsforskere som er ansatt i selskapet og samarbeid med over 150 vitenskapsmenn verden over. 
  • Mange internasjonalt anerkjente vitenskapsmenn er tilknyttet selskapets vitenskapelige råd.  Listen taler for seg selv.  Følg linken.
  • 6S kvalitetssikringssystem på alle produkter.
  • En av hovedsponsorene ved OL i Salt Lake City.
  • Sponsor US Olympic Team for Atlanta 1996, Sydney 2000 – Salt Lake 2002 og Athen 2004.
  • Sponsor av US Ski and Snowboard Team og US Olympic Team.
  • Leverandør til “The French National Olympic and Sports Committee” for   Sydney-OL.

 

Selskapet har utviklet og patentert et lasersystem for måling av karotenoidnivået i kroppen, Pharmanex BioPhotonic scanner.  Systemet er en videreutvikling av et system som ble utviklet ved Universitetet i Utah for måling av antioksydanter i netthinnen i forbindelse med en vanlig øyesykdom som finnes hos eldre mennesker.  Det nye systemet foretar en måling i huden, i håndflaten og tar bare 3  minutter.

 

Systemet gir en måling av karotenoidnivået.  Dersom man foretar en endring av livsstil, enten i kosthold og/eller tilskudd av vitaminer/mineraler, treningsintensitet etc., vil man etter ca. 2-3 måneder kunne dokumentere en endring av karotenoidnivået i kroppen.  På denne måten får man dokumentert om den endringen man har foretatt har gitt effekt.  Dette kan være et nyttig verktøy da man vanligvis ikke kjenner (føler) en endring i kroppen ved mindre justeringer.

 

Ved hjelp av dette systemet, kan Pharmanex gi en ”pengene tilbake garanti” ved bruk av selskapets multivitamintilskudd, Lifepak Super A, i tre mnd.  Hvis karotenoid-scoren ikke har økt ved 2. måling, etter 3 måneders bruk av produktet, får kunden pengene tilbake. Fokus på anitoksydantforsvar er hovedfokus i denne sammenheng.

 

Flere kliniske studier kan fremlegges på forespørsel.

 

Forskningsarbeidet til Pharmanex blir lagt merke til verden over.  Den anerkjente Dr. Carsten Smith (Tyskland), som er en av ressurspersonene i Pharmanex, ble nylig invitert til UiO v/ Dr. Rune Blomhoff og hadde samtaler med ham og hans forskerstab.

 

I løpet av året har Pharmanex fått flere viktig anerkjennelser.  Nevnes kan bl.a.:

 

Linken til Pharmanex’ nyhetsarkiv viser ovennevnte og mye, mye mer.1

NuLife NUF, Haukelikroken 6, 1415 Oppegård, Norway     org. nr. NO 988 395 927 mva
Norwegian dept. of Sikker Drift Ltd, Cardiff, UK       UK 54 88 025