Sikker LIS

"Lange Infrarøde Stråler"

"Lyset og liv"

LYSET fra solen er grunnlagt for alt liv på jorden. Se bare hvordan det går med blomster og planter som ikke får nok lys og varme. Legg merke til hvordan mange mennesker langt mot nord har det i mørketida.

 

"Jakten" etter sol og varme

På våre nordlige breddegrader, er vi særlig avhengig av solen. I Påsken "springer" vi mann av huse til fjellet for å slikke sol. Om vinteren reiser vi til syden, på "jakt" etter mer sol. Noen av oss besøker solstudio regelmessig. Eldre mennesker har særlig nytte av å oppholde seg i syden. Mange med muskelplager opplever også den første tiden i sol og varme som smertefull, mens kroppen venner seg til livgivende sol og varme.

 

Nå kan vi "kle på oss solen"

Teknologisk nyvinning gjør det nå mulig å "kle på seg solen". Ved å produsere en syntetisk tekstiltråd med bio-keramikk (steinstøv av en spesiell type) inne i tråden, har ingeniørene i Asia maktet å lage plagg som stråler (lyser) de livgivende, men usynlige, Lange Infrarøde Strålene (LIS).

 

Hvor kommer energien fra?

Strålene fra tekstilene kommer fra omgivelsene, bl.a. din egen kropp. Når varme og lys treffer fibrene, vil den keramiske massen i fiberene kun reflektere LIS. På samme måte som denne skjermfargen "stråler" med en bølgelengde og denne fargen stråler med en annen bølgelengde. Ingeniørkunsten har vært å finne det riktige naturlige materialet som gjør akkurat det man søker etter, nemlig å sende videre kun LIS (Lange Infrarøde Stråler) som kroppen kan gjøre seg nytte av.

 

Hva gjør LIS?

 Når LIS sendes tilbake til kroppen, påvirkes vann i blod og celler. De tynneste blodårene utvider seg litt og blodgjennomstrømningen øker. Dette gir mange fordeler for huden og omkring-liggende vev. Bl.a. utjevnes temperaturen i huden.

 

Søk en forhandler nær deg.

Gå videre i presentasjonen

Er det ingen i nærheten, kontakt "Sikker LIS", på email eller telf.: 6917 6208

 Dersom du ønsker å bli forhandler for VIP Ergomed produkter i ditt lokalmiljø, vennligst kontakt pr. email eller post.

Sist oppdatert 6. oktober 2001

Kontakt oss


 Besøk tekstilprodusenten Dorenara